Пиши за нас

QUDRF9ALH7

Преди да стартирам MarketKing.bg обичах да пиша. Реално погледнато все още обичам да пиша. Но преди marketking се изявявах в различни сайтове с единични статии, както и пишех на спортни теми в мои лични проекти.

Сигурен съм, че има хора като теб, които харесват това, което правим тук в MarketKing.bg. Сигурно е имало момент, в който си си казвал, че и ти искаш да допринесеш към този невероятен проект? Е, сега имаш такава възможност.

Даваме ти възможност да публикуваш собствена статия в нашия сайт. Ако имаш какво да споделиш за теми като маркетинг, реклама, финанси, технологии, лидерство или предприемачество, сега е моментът да го направиш.

Но защо да го правиш? На първо място, ще получиш място за изява. Ще ти дадем възможност да сложиш до 3 линка в своята статия като имаш шанс да рекламираш нещо свое. И на трето място, ще ти платим за публикуването на статията. Да, правилно прочете. Ще платим за твоята статия, ако ни хареса и решим да я публикуваме тук в сайта. Нека да изясня, обаче, че не всички изпратени от теб статии ще бъдат пускани в сайта. Тоест, запазваме си правото да отказваме статии от публикуване.

Възползвай се от тази възможност. Ако обичаш да пишеш за една от темите изброени по-горе – побързай. Публикувай своята статия в MarketKing.bg.

За да ни изпратиш твоя текст използва имейл адрес – office@MarketKing.bg като задължително е текстът да бъде в текстов файл.

Забележка: Това не е обява за работа и не търсим един-единствен човек, който да пише статии за нас със заплата.