Услуги

Ние от marketking.bg предлагаме на твоето внимание нашите услуги, които сме готови да изпълним за ТЕБ!

Услуги в комбинация с различни видове реклами дават страхотни резултати за популяризация на бизнеса, но за това се изисква да платите на много хора.

Търсенето на повече специалисти ще Ви отнеме много време и труд. Единствено тук ще ги намирате събрани на куп, при това с право да избирате според интересите на копирайтъра и стила му на изразяване. Представяме ви накратко, нашите услуги:
1. Създаване и разработване на фирмен блог, сайт или facebook страница.
Community management
и поддръжка до привличане на определен брой членове.
2. (SEO) Копирайтинг текстове, рекламни статии и сценарии с авторско съдържание за Вашия сайт. Рерайтинг услуги с включена проверка от софтуер за антиплагиатство и процент на уникалност в Интернет. Photoshop услуги.
3. Рекламни статии придружени от постинг в най-посещаваните социални мрежи, което ги прави още по-видими.
4. Ръчна регистрация в търсачки по специално подбран за българския пазар каталог, включително добавяне като ВИП ЛИНК в портали като start.bg, links.bg и др.
5 . Създаване на бизнес facebook с кратко име и поддръжка до привличане на 25 члена или инсталиране на електронен магазин директно във вашия facebook.
6. Превод за Вашия сайт на Английски и Немски.

За да се свържете с нас и да изготвим специален план за действие, използвайте контактната форма на сайта или директно на имейл – office@marketking.bg

Цените в marketking.bg започват от 30 лева за дадена услуга и могат да се покачат в зависимост от самата услуга, която желае клиента. Пишете ни с вашето искане и ние ще изготвим специален план за действие спрямо вас, и ще ви дадем точна цена за извършване на услугата.

Коментари по page